Tulevaisuusrahasto käynnistää toimintansa

Joulukuun alusta Jesse Joensuun sekä muiden porilaistaustaisten kiekkoilijoiden käynnistämä Tulevaisuusrahasto aloittaa virallisesti toimintansa. Rahaston tarkoitus on tukea Porin Ässien junioritoimintaa ja rahaston kriteerit ovat seuraavat:

  • Lapsella kova tahto ja tavoite pelata pitkälle.
  • Perhe on taloudellisen tai muun painavan syyn johdosta tuen tarpeessa ja sitoutunut harrastukseen.

Mukana on nykyisten ja entisten kiekkoilijoiden lisäksi myös yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä. Kaikki varat käytetään lyhentämättömänä juniorityön tukemiseen. Rahastoa ylläpitää Ässä Juniorituki ry. Ässä Juniorituki jatkaa Tulevaisuusrahaston ylläpidon lisäksi toimintaansa myös vanhassa muodossa eli tukien juniorikiekkoilua jo 46 vuoden ajan.

 

Tulevaisuusrahasto toimii omana rahastonaan ja Ässä Juniorituen toiminta omanaan. Hakemukset ja tarkemmat ohjeet www.juniorituki.fi –sivustolla.

Liittymällä Ässä Juniorituen jäseneksi tuette sitäkin kautta Ässien junioritoimintaa. Ohjeet löytyvät myös kotisivuiltamme.

 

Kaikki Tulevaisuusrahaston lahjoituksesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä sähköpostitse info@juniorituki.fi. Kaikki Tulevaisuusrahastoon sijoittaneet yritykset ja yhteisöt saavat halutessaan logon kotisivuillemme, sekä tiedotteen Ässä Juniorituen Facebook-sivuille. Tulevaisuusrahasto ja Ässä Juniorituki ottavat hakemuksia vastaan 1.12 – 31.12.2015. Hakemukset käsitellään tammikuun 2016 aikana.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa