Juniorituen jäsenkirje kaudelle 2014/2015

Tervehdys Porin Ässien Juniorituesta! Juniorituen täyttäessä tänä vuonna vuosia on porilaisen juniorijääkiekon eteen on tehty 45-vuotta talkootöitä. Porin Ässien juniorituki ry on 10.10.1969 perustettu yhdistys jonka tarkoituksena on tukea Porin Ässät ry:n juniorien toimintaa omien sääntöjensä mukaan taloudellisesti ja toiminnallisesti.

 

Varoja toiminnan tukemiseen saadaan erilaisista tapahtumista ja jäsenmaksuista. Muun muassa Arto Javanaisen muisto-ottelu oli suurelta osin Juniorituen käsialaa. Kaikki toiminnasta saadut varat käytetään junioritoiminnan avustamiseen.

 

Nykyiseen hallitukseen kuuluvat:

Elina Kuusisto puheenjohtaja, Ari Kauppi varapuheenjohtaja, Leena Virtanen sihteeri, Urpo Nurmela, Taru Falck, Pekka Kakko, Anne Manelius, Wili Mäkilä, Riku Laurila, Eero Rouhikko, Riku Hekkala ja Marko Kivenmäki.

 

Viimeisimmät kohteet joita Juniorituki on tukenut:

  • seitsemät  maalivahdin varusteet
  • C-junioreiden Modo-Cup matkaa
  • Talenttiluistelua

Olemme aloittaneet sivuillamme varustepörssin jossa voi ostaa, myydä, vaihtaa tai lahjoittaa varusteita. Sekä facebookista löytyy Juniorituen uusimpia uutisia ja tapahtumia. Jäsenenämme annat arvokasta tukea junioreille.

 

Hallitus on päättänyt jäsenmaksun suuruudesta kaudelle 2014-2015 joka on 15,00€ sekä kannatusmaksun yrityksille ( tai yksityisille) 50,00 tai 100,00. Yritykset saavat tuestaan logon tai maininnan sivuillemme. Logon voi lähettää osoitteeseen info@juniorituki.fi

 

Jäsenmaksun voi suorittaa Porin Ässien Juniorituki ry:n tilille:

  • IBAN FI21 2297 1800 0059 99
  • BIC: NDEAFIHH

Tuestanne kiittäen

PORIN ÄSSIEN JUNIORITUKI RY Hallitus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa