Tulevaisuusrahaston kuulumisia

Porilaisten jääkiekkoilijoiden perustama Tulevaisuusrahasto perustettiin kaudella 2015 – 2016. Rahaston perimmäisenä tarkoituksena on tukea juniorikiekkoilua ja olla omalta osaltaan mukana mahdollistamassa jääkiekon harrastamista perheen taustoista huolimatta.

Tämän kauden Tulevaisuusrahaston junioriavustusten saajat on valittu. Ässä Juniorituki ry:n ja Juniori-Ässien kanssa yhteistyössä Tulevaisuusrahasto päätyi antamaan tukea 14 Ässien junioripelaajalle. Osa ensimmäisellä toimintakautena kerätyistä varoista päätettiin rahastoida ja käyttää vasta tulevaisuudessa, näin kehittäen toimintaa pitkäjänteisesti.

Tulevaisuusrahasto haluaa kiittää kaikkia yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka ovat tukeneet rahaston toimintaa ja näin mahdollistaneet avustusten jakamisen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa