Patahistory lahjoittaa ottelulippuja

Patahistory on lahjoittanut Ässä Juniorituelle Ässien edustusjoukkueen ottelulippuja jaettavaksi sellaisten Ässäjuniorien perheille joilla ei olisi välttämättä varaa käydä katsomassa ottelua. Ottelulippuja on neljä kahden lipun settiä. Ne käyvät mihin tahansa Ässien runkosarjan otteluun ja ne käyvät kaikkiin katsomonosiin, paitsi A-katsomon VIP osioon.

Näitä lippusettejä voit hakea vapaamuotoisesti sähköpostitse. Lähetä se osoitteeseen info@juniorituki.fi ja me arvomme sitten lippupaketit hakijoiden kesken. Ainoa kriteeri lippujen hakemiselle on, että perheen lapsi pelaa Ässien junnuissa ja rahaa ei hirveästi ole ylimääräistä.

Hakemukset käsitellään luottamuksella ja lippujen jaosta päätetään joulukuun lopussa.

Kiitos Patahistorylle lahjoituksesta. Voitte tutustua Patahistoryn toimintaan osoitteessa www.patahistory.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa